NordNews
Avem ce spune

10 cazuri noi de infectare cu COVID la Bălți. Un preot a pierdut lupta cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, în municipiul Bălți au fost înregistrate 10 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Printre bolnavi se numără doi șomeri, patru pensionari, dar și patre angajați de la diferite întreprinderi din oraș. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Elena Tureac, șefa departamentului de boli infecțioase.

Totodată, informăm despre înregistrarea unui deces cauzat de COVID-19. Este vorba de preotul din satul Ochiul Alb, raionul Drochia. Bărbatul de 70 de ani a fost internat la data de 15 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Acesta suferea de obezitate și hipertensiune arterială.
Până în prezent, în municipiul Bălți au fost înregistrate 1579 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.
 

1 Comentariu
  1. Irina spune

    Nu știu cine va spus aceasta dezinformare că preotul suferea de obezitate, dar e o mare prostie. Poate și avea multe alte probleme de sănătate, că avea 70 de ani, dar obezitate – exclus. Dimpotrivă, în ultima perioadă era mai slab. Dar niciodată, absolut niciodată, n-a fost obez. Era un om înalt, cam 1,80 și greutatea sub 100kg. Asta e obezitate??? Nici pe aproape. Da, cu toate hainele bisericești pe el, admit că poate să fie mai greu, dar oricum nu obez. Ați fost duși în eroare. Căutați poze cu el pe fb, că sunt, și o sa vă convingeți că era un om bine proporționat. Nu ideal, că nu e nimeni așa. Fiecare din noi mai adaugă câteva kg, mai slăbește și tot asa,. Dar nu e obezitate in niciun caz. Zi frumoasa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"