NordNews
Avem ce spune

Ce-i poți dărui unei femei de 8 martie

Se apropie 8 martie și fiecare bărbat vrea să surprindă în cel mai original mod femeile dragi din viața sa. Totuși, se poate întâmpla să ai un buget limitat, iar planurile de-a face o surpriză cu totul specială se dau peste cap. Însă, nu e cazul să-ți faci griji, deoarece poți oferi clipe frumoase și fără investiții mari. Iată 5 daruri de care se va bucura orice femeie în ziua de 8 martie, transmite jurnal.md. 

Un set de soluții pentru îngrijire corporală

Orice femeia are nevoie de un set de creme sau alte produse igienice necesare pentru rutina ei zilnică. Dacă vrei să cumperi pentru soție sau iubită, poți inspecta care sunt producătorii preferați de ea sau poate ai observat interesul ei față de alte mărci. Totuși, ar fi bine să asculți și sfaturile specialistului din magazin, care cu siguranță îți va putea spune unele informații utile.

Cartea autorului preferat

Nu în zadar se zice că cel mai bun dar este o carte. Dacă alegi să cumperi un roman mult așteptat sau unul pe care planifică să-l citească de multă vreme, îi vei aduce o doză maximă de satisfacție. În plus, va aprecia atenția ta față de preferințele ei culturale și îi vei umple serile înainte de somn cu momente plăcute, pe care le poate oferi doar lectura. Fă o tură prin librăriile din oraș sau cele online și cu siguranță vei găsi ceva potrivit, doar ai grijă să nu aibă deja cartea în colecție.

Un voucher pentru cumpărături

Atunci când stai la dubii, cea mai bună variantă este să cumperi un voucher pentru cumpărături. Probabil deja știi magazinele ei preferate sau din care planifică să-și cumpere ceva. Partea bună e că pot fi orice tip de produse, de la cele casnice, până la haine și accesorii. De asemenea, acestea pot avea diferită valoare, pentru orice buget.

Un abonament sau certificat

În cazul în care persoana dragă merge la sală sau înot, ar fi plăcut pentru ea să achiți abonamentul pentru o lună sau două. De asemenea, poate vrea să facă cursuri de dans sau să învețe ceva nou, iar tu îi poți îndeplini această dorință. Există o mulțime de activități care i-ar putea dărui momente plăcute. Mai mult de atât, puteți merge împreună, pentru a vă motiva reciproc.

În ce privește certificatele, aici poți alege o zi petrecută la SPA sau câteva ședințe de masaj. Astfel, vei ajuta partenera să se detașeze de rutina zilnică și să-și reîncarce forțele. Poate părea un cadou destul de scump, dar nu uita că înainte de 8 martie apar diferite oferte și reduceri.

Un buchet cu flori și un carnet

Poate pare tipic și minimalist, dar nu uita că în primul rând contează atenția. Persoana dragă va aprecia că nu ai lăsat să treacă această zi pur și simplu, din cauza unor probleme financiare. Chiar și darurile cele mai mici îi pot fi necesare, iar un buchet cu flori este mereu binevenit. În plus, poți pregăti o cină și avea grijă de toate sarcinile casnice de care se ocupa ea, de obicei.

Lucrurile materiale niciodată nu vor înlocui respectul și grija pe care o oferi, iar femeile știu să aprecieze acest lucru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata