NordNews
Avem ce spune

15 ani de închisoare pentru că a înjunghiat un cuplu. Bărbatul a murit

Un bărbat de 38 de ani, originar din Federația Rusă, a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a înjunghiat un cuplu din capitală. Inculpatul a venit în apartamentul femeii care presta servicii sexuale contra plată, dar a ajuns într-un conflict cu soțul ei, care a pretins mai mulți bani. Bărbatul i-a înjunghiat pe soți cu un cuțit, fapt ce a dus la decesul bărbatului și la cauzarea vătămărilor corporale grave soției acestuia, transmite IPN.

Procuratura Generală precizează că inculpatul, pe 20 noiembrie 2022, a mers la un spectacol la un teatru din Chișinău. Ulterior a apelat la serviciile sexuale ale unei femei de ocazie. După ce a obținut datele acesteia și a convenit asupra prețului, a mers în apartamentul ei din sectorul Botanica al capitalei, unde și a avut loc raportul sexual. Spre dimineață, în cameră unde se aflau inculpatul și femeia a intrat soțul acesteia, care pretindea bani suplimentari de la inculpat, pentru anumite ofense verbale aduse soției sale.

Urmare a acestui conflict, bărbații s-au încăierat, inculpatul aplicându-le soților multiple lovituri cu un cuțit pe care îl avea la el. Raportul de expertiză judiciară a arătat că bărbatul a murit în urma rănilor care i-au fost cauzate. Femeia a supraviețuit, fiind internată în stare gravă în instituția medicală.

Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, l-a condamnat la 15 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"