NordNews
Avem ce spune

2 aprilie, ultima zi când se vând polițe de asigurare la reducere

La data de 28 martie curent, Compania Națională de Asigurări în Medicină anunța că perioada de achiziționare a poliței medicale cu reducere a fost prelungită până pe data de 2 aprilie inclusiv. Astfel, astăzi este ultima șansă în care vă puteți asigura cu reducere, informează realitatea.md
Astfel, potrivit CNAM, anual, perioada de achitare a primei de asigurare în sumă fixă expiră pe 31 martie, însă, deoarece în 2018 această dată cade sâmbătă, zi de odihnă, ultima zi de achitare a fost transferată pentru astăzi, luni, 2 aprilie.
„Amintim că, cetăţenii care se asigură în mod individual beneficiază de reduceri în mărime de 50% şi 75% din valoarea primei. Pentru detalii despre modalitatea de plată a primei AOAM în sumă fixă accesaţi pagina web a CNAM”, menționează reprezentanții Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.
După 2 aprilie, persoanele care nu s-au asigurat în termenul stabilit de legislaţie vor plăti prima AOAM în mărime integrală, cu amendă şi penalitate, iar statutul de asigurat va fi activat după şapte zile din momentul achitării.
Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii pot contacta Serviciul Info CNAM, la numărul de telefon 0 800 99999. Apelul este gratuit din orice reţea, fixă sau mobilă, din Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"