NordNews
Avem ce spune

20 de pachete cu substanţe psihotrope şi narcotice, găsite în maşina unui cetăţean care intenţiona să iasă din ţară

Peste 1500 pastile din categoria substanţelor psihotrope şi narcotice au fost depistate şi ridicate la frontiera de Est. Un conaţional este cercetat pentru tentativă de trecerea ilegală a 20 de pachete de medicamente în asortiment, din categoria substanţelor psihotrope şi narcotice. Incidentul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei „Tudora”, pe direcţia ieşire din Republica Moldova, transmite tvrmoldova.md. 

Potrivit unei informaţii operative, a fost efectuat controlul de nivelul II asupra unui autovehicul cu remorcă KRONE, înregistrat pe numele unei companii de transport naţionale. La volanul mijlocului de transport  a fost legitimat un moldovean de 57 de ani, originar din or. Bender. În compartimentul cabina dormitor, angajaţii Poliţiei de Frontieră au identificat o cutie cu 20 de pachete de pastile în asortiment, de origine germană, fără acte de provenienţă şi prescripţie medicală. Toate pastilele sunt din categoria substanţelor psihotrope şi narcotice.

La audieri, bărbatul a relatat că nu cunoaşte despre conţinutul cutiei, întrucât i-a fost transmis acest colet de către un alt şofer pentru a-l transporta la locul destinaţiei.

Medicamentele au fost ridicate şi transmise spre expertiză pentru elucidarea tuturor circumstanţelor, de către ofiţerii de investigaţie ai Direcţiei regionale Est, iar şoferul şi-a continuat calea, după ce i-a fost întocmit un proces verbal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata