NordNews
Avem ce spune

200.000 de angajați ai Google vor lucra de acasă încă un an

Gigantul IT Google vrea ca angajaţii săi să lucreze de acasă încă un an de acum încolo, până în iulie 2021. Este vorba de 200.000 de oameni, pe care Google spune că-i va plăti integral, scrie digi24.ro.

Este cea mai mare perioadă de relocare a muncii dintre cele anunţate de alte fime de top din Statele Unite.

Directorul executiv al companiei a luat această decizie săptămâna trecută după lungi dezbateri cu mai mulţi oficiali ai grupului.

Ştiu că nu a fost uşor şi nu va fi. Sper ca această schimbare să vă ofere flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a stabili un echilibru între muncă şi viaţa personală pe parcursul următoarelor 12 luni, le-a scris el angajaţilor.

Iniţial, Google voia să redeschidă parţial unele birouri, dar în faţa valului uriaş de infectări care afectează Statele Unite şi a lipsei de claritate în combaterea virusului, din partea autorităţilor federale, conducerea companiei şi-a schimbat planurile.

Statele Unite au cel mai mare număr de cazuri confirmate din lume – 4 milioane 400 de mii, şi înregistrează cele mai multe decese provocate de epidemia de coronavirus – 150 de mii de morţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"