NordNews
Avem ce spune

256 de morți în R. Moldova. Încă un medic a fost ucis de COVID-19

Încă 6 persoane au murit în R. Moldova, după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, transmite emedicina.md. Potrivit sursei citate este vorba despre 3 femei și 3 bărbați.

Totodată, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță cu regret despre moartea a încă unui medic, Bargan Fiodor Dmitri, de 45 de ani din UTA Găgăuzia, care activa în secția consultativă a Spitalului Raional Comrat, ca medic infecționist.

Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Bargan Fiodor Dmitri a fost internat pe data de 15 mai, la Spitalul Clinic Republican, fiind confirmat pozitiv la infecția COVID-19. Medicul suferea și de alte maladii concomitente, scrie instituția.

Astfel, împreună cu acest deces, R. Moldova înregistrează în total 256 de morți de COVID-19. La ora actuală, în Republica Moldova au fost înregistrate 7.093 de cazuri de COVID-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"