NordNews
Avem ce spune

3 decese și 27 cazuri noi de COVID-19 la Bălți

În ultimele 24 de ore, în municipiul Bălți au fost înregistrate 27 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus. Din numărul total de pacienți, 14 sunt femei, iar 13 sunt bărbați.

Printre bolnavi se numără un profesor, doi elevi, un medic de familie, șase pensionari dar și mai mulți angajați de la diferite întreprindere din oraș. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Elena Tureac, șefa departamentului de boli infecțioase din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți.

Tot în ultimele 24 de ore, pandemia a curmat trei vieți la Bălți.

Deces 110: Femeie de 59 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 17 octombrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

Deces 111: Femeie de 77 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 26 octombrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III

Deces 112: Bărbat de 66 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 15 ocotmbrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, ocluzie intestinală.

De la începutul pandemiei, la Bălți au fost confirmate 3 133 de cazuri de COVID-19 și 112 de decese. Oraşul se află pe locul doi în ţară după numărul de cazuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"