NordNews
Avem ce spune

38 de moldoveni, care veneau din Italia, au nimerit într-un accident. Autocarul, în care se aflau, s-a răsturnat

Un autocar de pe ruta Italia – R. Moldova, cu 38 de persoane la bord, s-a răsturnat ieri, 2 februarie, pe traseul Leușeni – Chișinău. Accidentul s-a produs din motiv că șoferul a pierdut controlul volanului. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, scrie tv8.md.
Accidentul s-a produs în jurul orei 16:00. La volanul autocarului de marca „Mercedes”, cu numere de înmatriculare românești, se afla un bărbat de 37 de ani. În timp ce conducea autovehiculul, el a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de patrulă și reacții operativă. În urma accidentului rutier nimeni nu a avut de suferit. Pasagerii au refuzat să primească ajutorul medical, a comunicat ofițera de presă a IP Nisporeni, Alina Vîrlan-Mititelu.
Conducătorul auto a fost supus testării alcoolscopice cu aparatul „Drager”. În urma acesteia, s-a stabilit rezultatul de 0,00 mg/l a concentrației de alcool în aerul expirat. În continuare urmează să fie elucidate toate circumstanțele producerii accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata