NordNews
Avem ce spune

39 cazuri noi de infectare și un deces la Bălți. Bilanțul total a ajuns la 1 174 cazuri

În ultimele 24 de ore, la Bălți au fost înregistrate alte 39 cazuri de Covid-19. Pentru a doua zi consecutivă sunt depistați bolnavi în rândul angajaților Inspectoratului de Poliție Bălți.

Astăzi, infecția de coronavirus a fost confirmată încă la 11 persoane în epoleți. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Elena Tureac, Șefa departamentului de boli infecțioase.
Din numărul total de cazuri de infectare, patru sunt angajați ai sistemului medical. Este vorba de personalul auxiliar din cadrul Spitalului Clinic Bălți, un angajat al Centrului de Sănătate, dar și un farmacist. Printre cei infectați se numără opt pensionari, patru angajați ai unor întreprinderi din oraș, dar și un băiețel de șase ani. În cazul acestuia este vorba de transmiterea infecției de la părinți.
Totodată, informăm despre înregistrarea unui deces cauzat de COVID-19: bărbat de 55 ani, din mun. Bălți. Internat în stare gravă la data de 23 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, schizofrenie formă paranoidă.
Până în prezent, la Bălți au fost înregistrate 1 174 de infectări cu COVID.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata