NordNews
Avem ce spune

44 de persoane infectate cu coronavirus, în stare gravă. Din totalul de 263 de bolnavi, 13 s-au recuperat, iar două au decedat

44 de persoane testate pozitiv cu COVID-19 se află în stare gravă la spital. Dintre acestea, 32 sunt internate la Spitalul de Boli Contagioase „Toma Ciorbă” și alte 12 la Spitalul Clinic Republican. Datele au fost prezentate de ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă, transmite IPN.
Potrivit ministrei, din cele 263 de cazuri de COVID-19 confirmate în Republica Moldova, 59 sunt de import și 204 cu transmitere locală. Virusul a afectat 148 de femei și 115 bărbați.
De astăzi, pacienții suspecți de COVID-19 vor fi duși și la Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”. Pe parcursul săptămânii curente, vor fi activate mai multe spitale raionale.
Din 263 de persoane infectate în țară, 13 s-au recuperat, iar două au decedat. La nivel mondial sunt 33,9 mii de decese. Cele mai multe sunt în Italia, Spania și China.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"