NordNews
Avem ce spune

VIDEO |Caz cutremurător la Cupcini. Un tânăr a intrat în casa unei bătrâne, a bătut-o și i-a furat toți banii

O femeie de 83 de ani din orașul Cupcini, raionul Edineț a fost bătută și jefuită de un tânăr de 29 de ani din Comrat. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la 10 ani de pușcărie, potrivit tv8.md.


Potrivit poliției, femeia de 83 de ani a sesizat autoritățile și le-a spus că în noaptea de 18 spre 19 iulie, un tânăr necunoscut, a spart ușa și a intrat în casă. Ulterior, acesta a bătut-o, i-a legat mâinile și picioarele cu o bandă adezivă  apoi i-a furat un portmoneu în care se aflau 10.600 de lei și a fugit.
După mai multe căutări, pe 10 august, suspectul a fost găsit și reținut de oamenii legii în raionul Cimișlia.

Fiind audiat, tânărul de 29 de ani și-a recunoscut vina, iar în cadrul verificării declarațiilor la fața locului a reconstituit modul de operare în cursul săvârșirii infracțiunii.

La domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat un portmoneu care s-a dovedit a fi a victimei.
Pe numele bănuitului urmează a fi emis un mandat de arest pe un termen de 30 zile.
În privința acestuia urmează a fi aplicată sentința judecătoriei Comrat, din 29 iunie 2020 cu privire la condamnare la privațiune de libertate pe un termen de un an și șase luni, pentru infracțiune legată de furtul averii proprietarului,  în penitenciarul de tip semiînchis. În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul  riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata