NordNews
Avem ce spune

8 gadget-uri noi lansate în 2021. Tehnologiile care încearcă să ne ușureze viața de zi cu zi

Tendințele tehnologice de anul acesta pot fi clasificate în două categorii: cele create pentru îmbunătăți calitatea vieții și cele a căror scop este creșterea … ego-ului. De exemplu, unele electronice scumpe aduc luxul high-tech în decorul casei, în timp ce gadget-urile mai practice îmbunătățesc anumite experiențe, sănătatea sau starea de bine. Am analizat noile produse și vă prezentăm o scurtă recenzie pentru cele care ne-au trezit interesul, transmite locals.md.

 


Samsung Galaxy Z Flip3

 

 

Povestea telefoanelor pliabile a fost până acum una de compromis, dar Z Flip3 este primul smartphone pliabil care sfidează acest lucru. Ecranul său rulează la o frecvență fluidă de 120 Hz. Are o construcție nouă, mai durabilă, rezistentă la apă, așa cum te-ai aștepta la un telefon modern. În plus, are 3 camere de 10 și 12 megapixeli și o baterie capabilă să reziste până la 12 ore.

 

Vitastiq 2 vitamin tracker

 

 

 

Sunteți preocupat de starea dumneavoastră generală de sănătate, dar nu doriți să mergeți la medic de fiecare dată când doriți informații? Vitastiq 2 este un gadget mic, asemănător unui stilou, care poate detecta nivelul de vitamine din corpul dumneavoastră prin intermediul pielii. Pentru a măsura fiecare dintre vitamine și minerale, atingeți vârful stiloului pe piele, lângă unghii. Aparatul folosește metodologia de electro-acupunctură (EAV), care detectează fără durere rezistența electrică în interiorul unor puncte de acupunctură ale corpului, care se poate schimba dacă există un dezechilibru de vitamine.

Lil Solid 2.0

https://am.iqos.com/_mono/img/top-desktop.6180cf4.jpg

Lil Solid 2.0 este un dispozitiv de încălzire a tutunului lansat pe piață ca urmare a unui acord semnat între compania KT&G, cel mai mare producător de produse de nicotină din Coreea de Sud și Philip Morris International, care și-a propus să investească într-un viitor fără fum.

 Dispozitivul, lansat și în Moldova, are la bază tehnologia încălzirii tutunului prin inducție. Un element în formă de ac din oțel inoxidabil încălzește tutunul, astfel, aerosolul emis conține mai puține substanțe toxice în comparație cum fumul de țigară. Producătorii susțin că produsul nu este lipsit de riscuri și este destinat doar fumătorilor adulți, care nu pot renunța la țigări.

Lil Solid 2.0 a fost lansat de Philip Morris International în peste 10 state. Extinderea portofoliului de produse fără fum reprezintă un angajament al companiei de crea un viitor fără fum, prin oferirea fumătorilor adulți alternative mai puțin dăunătoare.

 

Ekster Parliament Smart Wallet

 

Ekster Parliament este un portofel inteligent, cu acoperire RFID, concepută pentru a proteja împotriva furtului de identitate, precum și un mecanism brevetat care scoate cardurile din buzunarul de depozitare din aluminiu prin simpla apăsare a unui buton. Are spațiu pentru cel puțin 10 carduri, precum și loc pentru bani și chitanțe.

 

Portofelul este confecționat din piele de înaltă calitate, fiind disponibil într-o multitudine de culori. Opțional, puteți alege un model cu un tracker Bluetooth care are o rază maximă de acțiune de 200 de metri și este alimentat de lumină, deci nu are nevoie niciodată de baterie.

 

Rubik’s Connected Cube

 

Aceasta este o versiune modernă a uneia dintre cele mai emblematice jucării realizate vreodată. Cu conectivitate Bluetooth încorporată și o aplicație însoțitoare, cubul vă va învăța cum să rezolvați acest puzzle faimos de dificil.

Aplicația Rubik’s Connected le permite utilizatorilor să își urmărească progresul și să acceseze statisticile pentru a-și îmbunătăți metoda de rezolvare. Există, de asemenea, opțiunea de a te alătura unei comunități de utilizatori și de a concura cu aceștia.

 

 

Amazfit ZenBuds

 

 

 

Aceste căști mici sunt special concepute pentru a fi purtate pe timp de noapte și vor reda o varietate de sunete liniștitoare pentru a vă ajuta să adormiți. Printre opțiuni se numără ploaia, delfinii, valurile care se sparg și chiar pisicile care sforăie. După ce ați adormit, gadget-ul vă va urmări ritmul cardiac și mișcările, iar dimineața vă va prezenta un raport detaliat al somnului.

 

 

Millo blender

 

 

Millo este un mixer de 500 W care folosește un sistem de alimentare magnetic similar cu cel din periuța de dinți electrică. Nu numai că este de două ori mai eficient decât un blender standard, dar este și de patru ori mai silențios. Mai mult, aplicația însoțitoare are presetări pentru smoothie-uri și, odată ce baza wireless este încărcată, puteți să mutați mixerul fără cablu prin casă sau grădină, după bunul plac.

 

 

Philips SmartSleep Wake-up Light

 

 

 

 

Lumina de trezire SmartSleep de la Philips este concepută pentru a vă îmbunătăți starea de spirit dimineața cu o alarmă mai naturală. Vine cu 5 setări diferite pentru răsărit și apus, precum și cu 10 setări distincte de luminozitate, în cazul în care doriți să folosiți ceasul deșteptător inteligent și ca lumină de lectură.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"