NordNews
Avem ce spune

8 zile până la meciul cu Ajax. Ultimele detalii despre starea lui Cristiano Ronaldo

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, s-a declarat „optimist” în privinţa recuperării lui Cristiano Ronaldo până la meciul cu Ajax Amsterdam, din prima manşă a sferturilor de finală ale UEFA Champions League, programat pe 10 aprilie, în Olanda, scrie digisport.ro.
Ronaldo a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în prima repriză a meciului disputat de selecţionata ţării sale în compania Serbiei, pe 25 martie, în preliminariile Euro 2020 (1-1).
„Sperăm să-l avem pe Cristiano alături de noi la meciul tur cu Ajax. El lucrează bine în fiecare zi şi trebuie să fim optimişti. Starea piciorului său este mult mai bună”, a afirmat Allegri, azi, în cursul unei conferinţei de presă, înaintea meciului de campionat cu Cagliari.

Cum s-a accidentat Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, care a revenit în naţionala Portugaliei după o pauză de nouă luni, s-a accidentat singur, după o accelerare în banda stângă, în încercarea de a opri mingea să iasă în afara terenului. Însă, după doar câţiva metri, atacantul s-a oprit din cursă şi a început să şchiopăteze.
Staff-ului medical al lui Juventus a anunţat, săptămâna trecută, că leziunea lui Ronaldo nu este una gravă.
„Mai sunt nouă zile până la meciul de la Amsterdam şi avem timp pentru a evalua lucrurile. Trebui să fim atenţi la toate aspectele”, a mai spus antrenorul lui Juventus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"