NordNews
Avem ce spune

A abuzat sexual fiica minoră a concubinei. Un bărbat din Drochia riscă ani grei de închisoare

Un bărbat de 42 de ani din Drochia riscă ani grei de pușcărie. Acesta este învinuit că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica concubinei sale. Acțiunile violente, cu caracter sexual, ar fi avut loc în perioada anilor 2018-2020, atunci când minora nu împlinise vârsta de 14 ani.

Potrivit oamenilor legii, în urma abuzurilor sexuale, minora a rămas însărcinată.

„Având scopul satisfacerii poftei sexuale cu fiica concubinei sale pe care o creștea de la vârsta de  patru ani (născută în anul 2006), pe care o avea în grijă și educarea sa, știind cu certitudine că nu a atins vârsta de 14 ani, bărbatul a profitat de imposibilitatea acesteia de a se apăra și a recurs la întreținerea mai multor rapoarte sexuale cu aceasta, în diferite perioade de timp, începând cu toamna anului 2018, până aproximativ în luna iulie 2022”, se arată într-un comunicat emis de Procuratura Edineț.

Bărbatul este învinuit de comiterea infracțiunii prevăzută de art.172 alin. (3) lit. a) și a1) Cod Penal al Republicii Moldova.

Urmărirea penală e dusă în comun de Procuratura și Inspectoratul de Poliție Edineț.

„Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta își recunoaște parțial vina”, au conchis oamenii legii.

1 Comentariu
  1. […] Un bărbat de 42 de ani din Drochia riscă ani grei de pușcărie. Acesta este învinuit că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica concubinei sale. Acțiunile violente, cu caracter sexual, ar fi avut loc în perioada anilor 2018-2020, atunci când minora nu împlinise vârsta de 14 ani, scrie nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"