NordNews
Avem ce spune

A cerut-o în căsătorie, apoi a impus-o să se prostituieze

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, riscă ani grei de pușcărie fiind suspectat de trafic de ființe umane. Acesta, a fost reținut de ofițerii Centrului pentru traficul de persoane în luna septembrie curent, ca urmare a unei informații operative. scrie cotidianul.md.

Potrivit Poliției, în 2018, suspectul a identificat o femeie din raionul Briceni, în vârstă de 27 de ani, cu care a inițiat o relație de prietenie, iar după trei luni i-a propus să formeze o familie. Femeia avea la întreținere un copil de un an, astfel, inculpatul a convins-o că asta nu e problemă și că vor forma un cuplu fericit.

Oamenii legii menționează că de la început acesta urmărea scopul exploatării sexuale comerciale a femeii.

Victima a acceptat și a venit în Capitală, unde suspectul a asigurat-o că a închiriat un apartament și dispune de un serviciul bine plătit și poate să asigure întreținerea materială a familiei.

Mai mult, acesta i-a făcut cunoștință victimei cu mama sa. După aproximativ două săptămâni de concubinaj, i-a spus femeii că i-a găsit o activitate care o să-i aducă un venit.

Astfel, bărbatul, amenințând-o că o bate atât pe ea, cât și pe copilul acesteia, a determinat-o să presteze servicii sexuale sub patronajul său.

Potrivit Poliției, victima a fost exploatată sexual în perioada septembrie 2018 – mai 2019. De asemenea, pentru ca victima să fie sub un control mai riguros, inculpatul îi lua copilul în timpul zilei, iar seara îi permitea să stea cu el doar 2-3 ore, după care se izola cu copilul într-o odaie din apartamentul închiriat sau pleca la plimbare, pentru ca femeia să presteze servicii sexuale.

Audiată de polițiști, victima a declarat că era nevoită zilnic să întrețină relații sexuale, iar banii acumulați îi dădea concubinului, rămânând cu 200 – 400 de lei pe săptămână.

Din „afacere”, bărbatul încasa zilnic între 2.000 și 3.000 de lei de la victimă. Mai mult, pentru a evita apariția suspiciunilor din partea vecinilor, odată la două săptămâni schimba apartamentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata