NordNews
Avem ce spune

A dispărut și Șor, și panoul cu infractori în căutare, din fața IP Bălți

De mai bine de trei săptămâni, panoul cu infractori în căutare, din fața Inspectoratului de Poliție Bălți, pe care era afișată și fotografia deputatului Ilan Șor, instalație care a fost scoasă chipurile pentru renovare, încă nu a fost instalat. Reporterii nordnews.md au solicitat telefonic reprezentanții IP Bălți pentru a afla de ce nu a fost încă reinstalat panoul, dar aceștia nu au răspuns la apeluri.
La 7 august, o fotografie de dimensiuni mari a fostului primar de Orhei, Ilan Șor, implicat în furtul miliardului, condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare și anunțat în căutare națională și internațională, a fost plasată pe panoul cu infractori neprinși de poliție din fața Inspectoratului din Bălți.
Deoarece, panoul pe care era afișată fotografia era destul de murdar, conducerea IP Bălți a decis să-l renoveze. O declarație în acest sens a fost făcută de către ofițerul de presă, Eugenia Molceanov, pentru publika.md.
Jurnaliștii nordnews.md au publicat marți, 6 august, subiectul „Poliția din Bălți nu-l prea caută pe Ilan Șor”, menționând că fotografia deputatului fugar Ilan Șor lipsește de pe panoul cu infractori în căutare din fața Inspectoratului de Poliție Bălți.
Ilan Șor ar fi părăsit țara la mijlocul lui iunie, când Partidul Democrat a cedat puterea, fără a figura în registrele vamale și cele de frontieră. Peste o lună, Procuratura Generală a anunțat că a pornit o serie de acțiuni de urmărire penală pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către Șor, în condițiile în care acesta avea interdicție de a părăsi țara, fiind cercetat penal pentru escrocherie și spălare de bani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"