NordNews
Avem ce spune

A distribuit public poze nud cu fosta soție! Ce a pățit după această cunoscută vedetă

Tomas Repka, fost jucător la West Ham și Fiorentina ar putea ajunge la pușcărie, după ce a distribuit pe internet mai multe fotografii indecente cu fosta soție, Vladka Erbova.
O instanță din Brno (Cehia) l-a condamnat la 6 luni de închisoare pe Repka, găsit vinovat pentru practica numită „revenge porn”. Mai exact, după divorț, fotbalistul retras din activitate a postat pe internet mai multe reclame false pe site-uri de escorte, însoțite de fotografii nud cu Vladka Erbova și datele ei de contact. La această acțiune a participat și actuala iubită, prezentatoarea TV  Katerina Kristelova, care a scăpat doar cu o amendă. În cazul lui Repka, decizia instanței nu este definitivă, întrucât pârâtul a făcut apel.
Fosta soție a cehului a declarat că incidentul a marcat-o profund: „A trebuit să văd un psihiatru şi încă merg la terapie”, a dezvăluit Erbova în faţa judecătorului.
Fostul star din Premier League regretă faptele sale și a explicat în instanță motivele pentru care a ales să-i facă rău fostei soții: „Îmi pare rău – am făcut ceva greşit. Dar relaţia cu fosta mea soţie nu a fost bună. Nu am putut să-mi văd fiul, iar situaţia s-a agravat”, a declarat acesta.
Repka s-a retras din activitate la 38 de ani, la Budejovice. El a mai jucat în cariera sa la: Banik Ostrava, Sparta Praga, Fiorentina și West Ham. Pentru echipa națională, fostul fundaș are 46 de selecții.
Sursa: digisport.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"