NordNews
Avem ce spune

A fost reținut principalul suspect în omorul din satul Mălcăuți, raionul Soroca. Le-a povestit polițiștilor cum a săvârșit crima

Polițiștii din Soroca au reținut un tânăr de 21 de ani, originar din satul Mălcăuți, raionul Soroca, care este suspectat că, la sfârșitul săptămânii trecute, ar fi ucis cu sânge rece o femeie de 77 de ani din aceeași localitate. Individul ar fi înjunghiat-o pe bătrână în gât, scrie realitatea.md.
 
În cadrul investigațiilor operative, polițiștii au stabilit că, tânărul se adăpostise într-o casă părăsită, în apropiere de cea a victimei, iar în noaptea de 8 spre 9 mai, a pătruns în casa bătrânei, prin forțarea geamului, după care i-a legat mâinele, cerându-i bani.
La un moment dat, femeia a reușit să iasă afară să ceară ajutor, dar suspectul a ajuns-o și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În urma leziunilor cu care s-a ales, femeia a decedat.
În urma măsurilor speciale de investigații, polițițiștii au identificat un suspect, care a fost dat în orientare.
Astfel, inclusiv datorită implicării active a cetățenilor, la 13 mai suspectul a fost reținut. În casa în care se adăpostea, polițistii au depistat mănuși, funie etc., lucruri ce ar demonstra implicarea acestuia la săvârșirea infracțiunii.
În prezent, suspectul este retinut pentru 72 de ore. Ulterior, procurorii urmează să înainteze demers privind arestarea acestuia. Tânărul riscă de la 15 pâna la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viață.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"