NordNews
Avem ce spune

A început admiterea la Universitatea din Bălți 

Absolvenții liceelor și colegiilor  din republică, care doresc să-și continuie studiile în instituțiile superioare de învățământ, sunt așteptați să depună cererile de participare la Concursul de Admitere la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) în perioada 16-20 iulie 2018.
Planul de înmatriculare la locurile cu finanțare de la bugetul de stat la studii superioare de licenţă este de 509 locuri. Pentru absolvenții cu diplomă de BAC sunt rezervate 317 locuri, iar pentru absolvenții de colegii – 39 de locuri.  USARB propune candidaților la admitere studii la  41 de specialități.
Planul de înmatriculare la locurile cu finanțare de la bugetul de stat la Ciclul II, masterat este de 310 de locuri.  Admiterea la studii prin contract, cu achitarea taxei de studii, se va efectua în funcție de solicitările candidaților.
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți este o instituție de învățământ superior, un centru științific, de instruire și cultură din nordul Republicii Moldova, care a dobândit prin realizările sale, în cei peste 60 de ani de activitate, o reputație de seamă, atât pe plan național cât și internațional, instruind specialiști calificați care activează în diverse domenii ale învățământului, științei și economiei naționale. Campusul universitar este plasat într-o manieră compactă (blocuri de studii, cămine, servicii) în centrul municipiului Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"