NordNews
Avem ce spune

A încurcat butoanele sau a susținut inițiativa PAS? Vladimir Voronin unicul reprezentant al opoziției care a votat propunerea lui Lilian Carp

Începând de astăzi, în Parlament a fost pus în aplicare sistemul electronic de vot. Acesta are ca scop eficientizarea procedurii de votare a actelor normative și asigurarea corectitudinii numărării rezultatelor votului exprimat. Totuși, se pare că unii deputați încă nu s-au acomodat cu noile tehnologii, scrie Deschide.md. 

În cadrul ședinței plenare, deputatul PAS, Lilian Carp, a propus includerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre cu privire la inițierea controlului parlamentar asupra activității CNA. Supus votului, proiectul a fost susținut de 55 de deputați, în timp ce 26 s-au abținut, iar 6 au votat împotrivă.

Din cei 55 de deputați care au susținut inițiativa, 54 au reprezentat PAS și 1 – BCS. Mai exact, este vorba despre liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin. Nu cunoaștem deocamdată dacă deputatul PCRM a admis o eroare sau intenționat a susținut propunerea lui Lilian Carp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"