NordNews
Avem ce spune

A învins boala, ea și copilul ei. O gravidă s-a tratat de coronavirus

Pe parcursul zilei de 10 aprilie au fost externate 19 persoane care s-au tratat de COVID-19. Printre ei se regăsește o gravidă care a fost internată în săptămâna a 29-a de sarcină. Felicia a fost în stare gravă de sănătate, dar tratamentul s-a dovedit eficient, scrie agora.md.

În săptămâna a 29-a de sarcină, Felicia a fost confirmată cu infecția COVID-19, fiind internată în stare gravă, în secția de terapie intensivă din cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” la data de 31 martie. După o perioadă de tratament care au arătat o evoluție pozitivă, pacienta a fost transferată la 4 aprilie la Maternitatea nr.2 din Chișinau. La 10 aprilie, Felicia a plecat acasă, sănătoasă, ea și fătul, precizează reprezentanții Ministerului Sănătății.
„Infecția COVID-19 a făcut-o pe Felicia mai puternică și mai curajoasă, mai determinată să lupte cu orice preț pentru viața și sănătatea copilului ei. Cum spunea Grigore Vieru „Femeia învinge tot, apoi plânge”, este și cazul ei, doar că aceasta a plâns cu lacrimi de fericire. A învins boala, ea și copilul ei. Au plecat acasă perfect sănătoși”, scrie despre cazul femeii, Ministerul Sănătății.
Informația despre femeie a fost făcută publică de Ministerul Sănătății cu acordul acesteia. Menționăm că pe parcursul zilei de ieri au fost externate 19 persoane. Astfel, Numărul total a cazurilor de însănătoșire urcă la 75 până la 10 aprilie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"