NordNews
Avem ce spune

A murit Stefan Karl Stefansson – actorul din “Orășelul Leneș”

Actorul islandez Stefan Karl Stefansson, care a jucat rolul negativ principal, Robbie Rotten, în serialul „Lazy Town”, a murit de cancer  ieri, 21 august, la vârstă de 43 de ani, anunță bbc.com.
Inuțial, actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2016, tumoare care a fost îndepărtată prin intervenție chirurgicală. Dar mai apoi, în martie 2018, el a anunțat că boala s-a întors și a devenit inoperabilă.
Doar atunci când cineva îți spune că vei muri curând, îți dai seama cât de scurtă este viața. Timpul este cel mai valoros lucru din viață, pentru că nu se mai întoarce niciodată și depinde de tine cum îl vei petrece: în brațele unui iubit sau singur, într-o celulă de închisoare. Tu îți faci viața. Visul mare.”, a remarcat Stefansson într-o postare pe Twitter.
În iunie curent, soția sa, Steinunn Olina, a dezvăluit că cancerul de care suferea actorul era în stadiul final.
Într-o postare de ieri, Steinunn Olina  a adus un omagiu soțului său și a spus că familia îi va îndeplini ultima sa dorință: de a fi cremat și de a-i fi împrăștiată cenușa deasupra mării.
Fanii și-au exprimat regretul față de dispariția lui Stefansson pe rețelele de socializare.
Popularitatea personajului Robbie Rotten în serialul “Lazy Town”  a crescut online în ultimii ani, expresiile exuberante ale feței sale fiind utilizate  frecvent în memuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"