NordNews
Avem ce spune

VIDEO// A nins în Africa: girafe, antilope și elefanți, fotografiați în zăpadă

Animale obișnuite mai degrabă cu arșița deșertului au fost filmate în acest weekend în zăpadă, după ce un front de aer rece a dus la ninsori în Africa de Sud, în weekend. Girafe, antilope, rinoceri sau elefanți au fost fotografiați în zăpadă, iar pozele s-au viralizat rapid pe site-urile de socializare.

Kitty Viljoen este unul dintre fotografii care au reușit să facă poze impresionante în regiune. A fotografiat elefanți în Sneeuberg (n.r. Muntele Zăpezii) și girafe în zona semi-deșertică Karoo. Și antilopele din rezervația Glen Harry Game din regiunea Graaff-Reinet au fost fotografiate în zăpadă.

Stratul de zăpadă depus în Africa de Sud a atins 25 de centimetri, determinând autoritățile să închidă drumurile, din cauza condițiilor meteo.

Elephants (1 adult & 2 young elephants) in a snow-storm, walking along a track with snow-covered trees & bushes to either side From The Guardian (11\09\18) original caption: "A cold front in South Africa last week saw snow fall across parts of the country. Photograph: Kitty Viljoen"
Adrianz Wall@AdrianzWall

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"