NordNews
Avem ce spune

A prădat mai multe magazine din Edineț și Briceni. Un bărbat, reținut pentru 72 de ore

Un bărbat de 31 de ani din Fălești este cercetat penal pentru mai multe furturi din magazine din Briceni și Edineț. Potrivit poliției, bărbatul ar fi sustras nouă mii de lei,  produse alimentare, dar și produse de tutungerie.

Poliția a fost sesizată de către proprietarul unui magazin.

Oamenii legii au fost sesizați de proprietarul unui magazin care a comunicat că în noaptea de 5 spre 6 februarie, persoane necunoscute au deteriorat geamul din spate al magazinului și au sustras 9000 de lei, mai multe produse alimentare și de tutungerie”, se arată într-un comunicat emis de Poliția R. Moldova.

Bărbatul, originar din raionul Fălești, în prezent trăiește într-o localitate din raionul Briceni și nu este la prima abatere de la lege.

„Au fost desfășurat percheziții la casa închiriată de acesta, în rezultatul cărora au fost depistate bunurile sustrase. Totodată, în cadrul perchezițiilor au fost depistate și alte bunuri, care, din declarațiile bărbatului, s-au dovedit a fi sustrase din alte două magazine din raionul Edineț”, se mai arată în comunicat.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Conform legislației penale, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Polițiștii continuă acțiunile de investigație și urmărire penală, pentru documentarea și stabilirea implicării lui și în alte cazuri comise pe teritoriul raionului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"