NordNews
Avem ce spune

A șasea ediție a festivității „Zilele Filmului Românesc la Chișinău” va avea loc exlusiv online

 Asociația Cineaștilor Independenți din Republica Moldova ALTERNATIVE CINEMA, împreună cu compania ROVA FILM București, organizează a șasea ediție a evenimentului “Zilele Filmului Românesc la Chișinău, 2020”. Ediția a VI-a se va desfășura în perioada 22-25 octombrie 2020, exclusiv online, scrie Timpul.md.

Ajuns în 2020 la ediția a VI-a, cel mai important eveniment din Republica Moldova dedicat cinematografie române, Zilele Filmului Românesc de la Chișinău, își continuă misiunea de a oferi șansa publicului basarabean să vadă, în proiecții gratuite, cele mai noi și mai importante producții, incluse în selecția marilor festivaluri, și să (re)descopere titluri clasice.

ZFR Chișinău se adaptează la noile condiţii determinate de pandemie, când sălile de cinema sunt şi cel mai probabil vor mai rămâne închise, astfel că ediţia din acest an se va desfăşura exclusiv online, prin intermediul unei platforme profesioniste, în condiţii de maximă siguranţă. Vom păstra, însă, intacte structura şi principiile de până acum: patru zile de eveniment; proiecţii unice cu filme recente arătate în premieră în Republica Moldova, prezentate la ore fixe, după un program prestabilit, ca de festival; acces liber; secţiuni tradiţionale (Filme noi, Focus, Retro, Filme pentru copii).

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"