NordNews
Avem ce spune

A trecut frontiera ilegal după ce a fugit de concubinul agresiv

O femeie, originară din Ucraina a traversat hotarul Republicii Moldova evitând procedura de control vamal.  Ucraineanca și-a recunoscut acțiunea ilegală, motivând că a fost agresată de concubinul ei. Informația a fost recepționată de către dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Tocuz.

Grupa operativă de intervenție a Sectorului a fost alertată, după miezul nopții, de prezența unei persoane în zona de responsabilitate. Astfel, pentru trecerea ilegală a frontierei de stat a fost reținută o femeie în vârstă de 40 de ani. Aceasta se deplasa pe direcția localităților Cervonoe (Ucraina) – Ucrainca (Republica Moldova).

Din cercetările preliminare, s-a constatat că este cetățeană a Ucrainei, care își dorea să ajungă la o rudă domiciliată în raionul Căușeni. Audiată, persoana și-a recunoscut acțiunea ilegală motivând că încerca să fugă de concubinul agresiv.

În prezent, persoana este reținută la sediul Direcției regionale Est. Ca urmare, s-a întocmit proces verbal de audiere și constatare a infracţiunii prevăzute de art. 362 al. (1) Cod Penal al Republicii Moldova. Cercetările vor continua până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata