NordNews
Avem ce spune

A venit unde-i primit. Igor Dodon s-a întâlnit cu alegătorii din Briceni și Ocnița

În Republica Moldova a început vineri campania electorală pentru alegerile prezidenţiale preconizate la 1 noiembrie. Astfel, Igor Dodon a mers în prima vizită prin țară în calitate de candidat înregistrat oficial la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Coincidență sau nu, întâlnirile cu alegătorii au început în nordul țării – Briceni și Ocnița, raione în care la alegerile prezidențiale din 30 octombrie 2016, Dodon a obținut cele mai multe voturi.

Astfel, liderul neformal al socialiștilor, Igor Dodon a optat pentru raioanele unde el și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) se bucură de cea mai mare popularitate. La alegerile prezidențiale din 2016, în raionul Briceni Dodon a obținut 63,61 % din numărul total de voturi, iar în raionul Ocnița 73,51 %.

Amintim că Igor Dodon, deși a fost în mai multe vizite de lucru, bunăoară la Sângerei și Glodeni, acesta nu s-a văzut cu reprezentanții autorităților locale, care nu fac parte din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata