NordNews
Avem ce spune

A vrut să-și ajute bunica să facă ordine în garaj și a descoperit o comoară

Un student a găsit în garajul bunicii sale un Lamborghini și un Ferarri de colecție. Imaginile cu garajul bunicii au devenit virale după ce a descoperit în el două dintre cele mai impresionante mașini de colecție.
Un Lamborghini și un Ferrari zăceau pline de praf și acoperite de o grămadă de alte lucruri într-un garaj în care n-a mai intrat nimeni mai bine de 20 de ani. Studentul a vrut să-și ajute bunica după care plănuise să vândă casa și să se mute.
Atunci când a intrat în garaj și-a dat seama că pe lângă munții de lucruri inutile erau și două mașini ce păreau foarte scumpe. După ce le-a curățat de tot ceea ce le acoperea a înțeles că are în față un Lamborghini și un Ferrari, ambele destul de vechi.

Le-a făcut poze și le-a pus pe net, întrebând comunitatea dacă știe cineva detalii despre cele două mașini și mai ales dacă poate estima cineva cât ar valora automobilele. Nu a trecut mult și a început să aibă o groază de reacții la poze și felicitări pentru descoperirea lui.
Mașinile sunt un Lamborghini Countach din 1981, o ediție limitată care nu s-a produs decât în 321 de exemplare și se pare că într-o stare funcțională ar valora peste 350.000 de lire, iar Ferrariul este un 308 GTS Targa, fără roți, dar care restaurat poate valora mai bine de 80.000 de lire.

 
Toată lumea de pe internet a vrut să știe povestea mașinilor și cum a fost posibil că nimeni să nu știe de ele pentru atâta timp. Din câte se pare bunicul lui, care acum nu mai este în viață a avut în anii 80 o afacere de închirieri de mașini de colecție, dar când afacerea nu prea a mai mers și asigurările au devenit prea scumpe a decis să vândă mașinile.
Două dintre ele, Lamborghini-ul și Ferrari-ul, le-a parcat în garaj și le-a abandonat acolo. Acum valoarea mașinilor depășește 430.000 de lire și nepotul lui este foarte fericit.
Sursa: ciao.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"