NordNews
Avem ce spune

Accident groaznic pe traseul național Bălți-Sărăteni. Șoferul se deplasa cu 240 km/h

În această seară la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi raionul Telenești, un șofer a derapat de pe traseu tamponându-se în parapetul de pe marginea drumului.

Un accident groaznic a avut loc în această seara la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești. Șoferul a derapat de pe traseu, tamponându-se în parapetul de pe marginea drumului. Din pozele expediate se vede că vitezometrul a rămas blocat la 240 km/h, scrie jurnal.md.

Conform ofițerului de presă IP Telenești Elena Băetrău accidentul a avut loc la ora 17.40. Poliția a fost informată că la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești, un automobil de marca Opel model Astra a derapat de pe traseu.

La deplasarea la fața locului a grupului operativ a IP Telenești s-a stabilit că un barbat născut în 1990 deplasându-se la volanul automobilulul de marca Opel model Astra, pe traseul Bălți-Sărăteni, la ieșirea din loc. Sărătenii Vechi r. Telenești, a derapat de pe traseu, tamponându-se în parapetul de pe marginea drumului. În momentul impactului în automobil, șoferul se afla de unul singur. În urma accidentului barbatul, a fost internat la SR Telenești. Alte circumstanțe se stabilesc, susține Elena Băetrău.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"