NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Accident la Bălți cu implicarea unui troleibuz

Accident pe strada Decebal din orașul Bălți. Un camion antrenat în lucrările de reparație a porțiunii de drum s-a tamponat într-un troleibuz de pe ruta trei. În urma impactului, parbrizul troleibuzului s-a făcut țăndări, iar șoferul camionul s-a ales cu mai multe leziuni corporale.

Șoferul troleibuzului afirmă că circula regulamentar, când, la un moment, a simțit o lovitură puternică. Din fericire, niciun pasager nu a avut de suferit.

 El o manevrat și a dat înapoi, eu m-am asigurat. Eu am accelerat, ne-a schimbat linia de bifurcație și eu am circulat regulamntar. El nu s-a asigurat și s-a lovit în troleibuz”, a spus șoferul troleibuzului.

În momentul impactului, taxatorul se afla lângă șofer. El spune că s-a speriat de moarte.

Eu nu am vazut camionul, mă aflam lângă șofer, dar am simțit momentul ciocnirii. Îmi era frică că cioburile de sticlă vor nimeri peste oameni și peste mine și se va întâmpla o tragedie”, a precizat taxatorul.

O sperietură zdravănă a tras și conducătorul camionului.

Toată mișcarea a fost controlată de către angajații de la pracul de troleibuze, el staționa pe partea dreaptă ca să-și schimbe direcția, eu am început manevra , el respectiv s-a pornit și m-a prins după dânsu, asta-i tot”, a menționat conducătorul camionului.

Martorii declară că vinovat de accident s-ar face șoferul camionului.

  Eu i-am schimbat linia de bifurcaţie, pentru că acesta mergea înainte. Camionul stătea la porțile fabricii, șoferul nu s-a asigurat că vine troleibuzul și a început manevra, timp în care troleibuzul s-a pornit circulând regulamentar pe banda sa. După, a urmat ciocnirea celor doi”, a precizat martorul.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"