NordNews
Avem ce spune

Accident la Drochia: automobilul a fost făcut zob, după ce s-a izbit puternic de un copac

Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-un copac. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:55, pe traseul R-12, între localitățile Sofia și Pelinia, din raionul Drochia.

Potrivit informațiilor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 26 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac, transmite deschide.md.
Contactată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a spus că o cauză preliminară a producerii accidentului ar fi viteza excesivă.

Șoferul aflându-se la volanul de model Mercedes 124 și deplasându-se cu viteza excesivă nu s-a isprăvit cu conducerea, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a ciocnit în copac”.

În urma impactului, automobilul a fost distrus practic în totalitate, iar șoferul a fost transportat la spital. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"