NordNews
Avem ce spune

Accident rutier cu implicarea a doi polițiști la Rîșcani

În noaptea de 10 iulie 2018,  în dispeceratul IP Râşcani a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul M-5, în satul Recea, spre direcţia orașului Râşcani, s-a produs un accident rutier.

 

Venind  la fața locului, polițiștii Inspectoratului de Poliție  Râșcani, au stabilit că automobilul de model BMW, condus de către un tânar de 22 de ani, locuitor al  s.Recea, r-ul. Râşcani, care deplasându-se cu automobilul spre direcția oraşului Râşcani, a ieșit pe contrasens pentru a depăși un mijloc de transport, astfel,  s-a tamponat cu un camion, condus de un bărbat de 47 de ani.

 

În automobilul de model BMW se aflau trei pasageri, două femei şi un bărbat cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. În urma impactului una dintre tinere a decedat la fața locului, ceilalți pasageri şi şoferul s-au ales cu leziuni şi au fost transportați la Spitalul raional din Râșcani.

 

Ca urmare a verificărilor s-a constatat că şoferul BMW-ului, precum și bărbatul care se afla în același mijloc de transport în calitate de pasager, sunt angajați ai poliției.

 

Oamenii legii au stabilit că în momentul accidentului, conform rezultatelor preliminate, aceștia se aflau în stare de ebrietate 

 

Polițistul care se afla la volanul automobilului va fi reținut și cercetat penal.

 

Actualmente, alte circumstanțe se stabilesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"