NordNews
Avem ce spune

Accident rutier grav la Drochia! Un polițist de 34 de ani a murit, iar alți 4 angajați ai SPPS au ajuns la spital în stare gravă

Tragedia s-a produs noaptea trecută, pe traseul M-5,  intersecţie cu drumul secundar spre satul Pelenia,  raionul Drochia.  O mașină de model „Volkswagen Touareg”, ce aparţine Serviciului protecţie şi pază de stat, condusă de un bărbat de 28 de ani,  deplasându-se din direcţia mun.Bălţi spre or.Rîşcani, s-a tamponat violent într-un automobil evacuator de model „MAN”, care staționa pentru evacuarea altor automobile.

În urma impactului, un pasager, polițist de 34 de ani a decedat pe loc,  iar patru persoane, toți angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, de  28, 30 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul  municipal Bălţi în stare gravă. 

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.264 CP RM (încălcarea regulilor de securite a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persone). De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, aflării polițitului în acest automobil.

Polițitul activa la Direcția generală securitate publică,  angajat în cadrul instituției din anul 2010. Pe parcursul activității s-a prezentat ca o persoană  responsabilă în exercitarea misiunilor de serviciu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata