NordNews
Avem ce spune

Accidentul grav de pe traseul Chișinău-Soroca: Un șofer a murit carbonizat, iar altul a suferit traumatisme

În această noapte, pompierii IGSU din nordul țării au intervenit pentru lichidarea incendiului in urma unui accident grav de circulație, care s-a produs în apropierea satului Răcovăț, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:36, transmite zugo.md.

Potrivit informațiilor recepționate, impactul violent s-a produs între trei autocamioane cu remorci, iar în urma accidentului un incendiu a izbucnit între două autocamioane avariate.
Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că autocamionul de model DAF s-a tamponat cu un alt autocamion de model Volvo, iar în urma accidentului unitățile de transport au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 23:37.
Totodată, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare, fiind extras ulterior cadavrul carbonizat al șoferul din autocamionul de model DAF, în vârstă de 30 de ani. Șoferul din autocamionul Volvo în vârstă de 58 de ani a suferit diverse traumatisme și a fost preluat la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri.
După finalizarea intervenției, la stingerea incendiului, pompierii au efectuat lucrări de spălarea traseului. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 59 de situații de risc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"