NordNews
Avem ce spune

Orașul Bălți a mai pierdut un om de cultură. Adelaida Țîbuleac a murit la 65 de ani

Directorul artistic al Căminului de Cultură „Meșterul popular” din Bălți, Adelaida Țîbuleac a murit astăzi, 4 mai, la vârsta de 65 de ani. Informația a fost confirmată de fiul artistei, Victor Țîbuleac, dar și mai mulți colegi de breaslă.

Nu putem crede că de azi înainte nu ne va mai răspunde la telefon , nu ne va mai vizita Ada, care a fost pentru noi una din prietenele cele mai fidele a muzeului. Zbor lin către îngeri, dragă Ada! O să rămâi mereu în sufletele celor care te-au cunoscut! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Fiului Victor, sincere condoleanțe..

Fiul Adelaidei Țîbuleac a anunțaț că toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la mama sa o pot face mâine, 5 mai, după ora 16.00, în încinta Bisericii Sfântului Pantelimon din Bălți.

Totodată, primăria de Bălți i-a adus un omagiu regretatei artiste.

„Ea va rămâne o persoană de o sensibilitate rară, mereu îndrăgostită de frumusețe, pentru care arta este un simbol al eternității, dăruirii și liniștii sufletești. Veșnică pomenire Adei Țîbuleac pentru contribuția sa enormă la istoria culturii și artei din municipiul Bălți!”, se arată într-un comunicat.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata