NordNews
Avem ce spune

Adrian Dupu: În toți acești ani, România a fost aproape de toți cetățenii din stânga Prutului

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. „În toți acești ani, România a fost aproape de toți cetățenii din stânga Prutului și a făcut întotdeauna ceea ce trebuie pentru a sprijini drumul dificil al Republicii Moldova către spațiul economic și cultural căruia aparține de drept”, a scris Adrian Dupu pe pagina sa de facebook.

„Astăzi, 27 august 2021, este Ziua Națională a Republicii Moldova. Au trecut 30 de ani de la ziua în care Proclamația de Independență de la 27 august 1991 a eliberat din strânsoarea dură a vremurilor milioane de speranțe și câteva generații de cetățeni care și-au asumat cu fermitate dreptul la libertate.

În toți acești ani, România a fost aproape de toți cetățenii din stânga Prutului și a făcut întotdeauna ceea ce trebuie pentru a sprijini drumul dificil al Republicii Moldova către spațiul economic și cultural căruia aparține de drept.

Astăzi, la ceas aniversar, într-un context extrem de favorabil pentru evoluțiile viitoare ale întregii societăți, Ziua Națională a Republicii Moldova este o zi în care este nevoie de unitate și solidaritate națională care să garanteze implementarea tuturor proiectelor care pot apropia și mai mult Republica Moldova de România și de Uniunea Europeană.

La mulți ani, Republica Moldova! La mulți ani, tuturor cetățenilor!”, a scris Adrian Dupu pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"