NordNews
Avem ce spune

Afacere ilegală cu alcool și tutun, deconspirată de oamenii legii

O femeie de 47 de ani a fost reținută pentru păstrarea și comercializarea ilegală a alcoolului etilic și țigărilor, în zona de frontieră. Potrivit oamenilor legii, femeia desfășura activități de întreprinzător, fără autorizare legală, comercializând produsele pe care le introducea illicit pe teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat al Direcției regionale EST (subdiviziune subordonată Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră care realizează sarcinile Poliţiei de Frontieră), din gospădăria locuitoarei satului Ucrainca, raionului Căușeni au fost ridicate 40 de sticle de vodcă, 12 butelii de bere și țigări. Deși în cadrul audierii femeia a declarat că bunurile sunt pentru uz personal, polițiștii dețin probe concludente despre transportul clandestin al băuturii alcoolice din regiunea transnistreană, dar și faptul că marfa era destinată comercializării.

Poliția a inițiat cercetări pe numele femeiei în conformitate cu prevederile art.263 (alin.1), art.265 și art. 287 (alin.11), din Codul Contravențional al Republicii Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata