NordNews
Avem ce spune

Air Moldova a lansat zboruri directe spre orașul Salonic din Grecia

Air Moldova a lansat astăzi zboruri directe spre Salonic, care este al doilea cel mai mare oraș din Grecia. Prețul biletelor începe de la 69 de euro într-o direcție, cu toate taxele incluse, iar călătoria durează 95 de minute, informează MOLDPRES.
Compania a decis să introducă această destinație în orarul de vară, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor. Zborurile vor fi operate dimineața, în zilele de joi și duminică. Zborul de plecare, de la Chișinău, este programat pentru ora 07.00, iar zborul de întoarcere, de pe Aeroportul Internațional Macedonia, la ora 09.25.
„Am lansat cursa Chișinău-Salonic-Chișinău pentru a oferi o alternativă doritorilor de a merge la mare pe peninsula Halkidiki și în alte regiuni populare din nordul Greciei, dar care nu vor să călătorească cu escală sau consideră drumul cu automobilul sau autocarul prea obositor și prea lung. De asemenea, această cursă poate fi comodă și pentru oamenii de afaceri, Salonic fiind cel mai important centru de business din Grecia, dar și pentru conaționalii noștri stabiliți în nordul Greciei”, a declarat directorul companiei Air Moldova, Iulian Scorpan.
Salonic este o destinație populară pentru vacanța la mare, dar și un punct de legătură cu peninsula Halkidiki, una din locațiile preferate de moldoveni pentru plajele curate și apa turcoaz.
Recent, Air Moldova a mai lansat două zboruri estivale spre alte două destinații de vacanță – Izmir (Turcia) – din 18 mai și Nice (Franța) din 26 aprilie.
În prezent Air Moldova operează zboruri directe spre următoarele destinații: Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"