NordNews
Avem ce spune

„Air Moldova” anunță prelungirea restricțiilor de zbor

Compania „Air Moldova” anunță despre prelungirea restricțiilor de zbor până pe 25 mai. Decizia ar fi fost luată de reprezentanții companiei după ce și alte state spre care „Air Moldova” operează zboruri au luat aceeași decizie – de a extinde perioada restricțiilor, scrie TV8.

„Reluarea zborurilor pentru fiecare destinație în parte va fi posibilă odată cu eliminarea restricțiilor de către fiecare stat și permisiunea acestora de a efectua zborul spre/din destinațiile planificate”, se menționează într-un comunicat de presă al „Air Moldova”.
Pentru pasagerii care au bilete procurate pentru această perioadă, „Air Moldova” propune o serie de opțiuni. Este vorba de schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație până la 28 martie 2021, voucher în valoarea egală costului biletului sau rambursarea conform regulilor tarifului biletului.

Potrivit deciziei anterioare a Comisiei naționale pentru situații excepționale, toate zborurile din și spre Moldova erau suspendate până pe 15 mai, adică până la expirarea stării de urgență din țară.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"