NordNews
Avem ce spune

Alegeri pe timp de pandemie la Glodeni. De ce Platforma DA ascunde adevărul

Pentru membrii Platformei Demnitate și Adevăr (DA), pandemia și noile restricții impuse de autorități nu sunt un obstacol pentru a organiza întruniri. Astăzi, în incinta hotelului „Sharm”, al cărui proprietar este consilierul raionului Glodeni din partea Platformei DA, Valeriu Furtună a avut loc o adunare, la care, conform unor martori au participat mai mult de 30 de persoane. Scopul întrunirii a fost desemnarea unui nou președinte al Platformei DA Glodeni. Asta în timp ce au intrat în vigoare prevederile Comisiei Naționale Extraordinare în Sănătate Publică, privind instituirea stării de urgență.

Contactat de reporterii NordNews.md, proprietarul hotelului, Valeriu Furtună a negat informația. El a declarat că în incinta hotelului nu a fost organizată vreo adunare a Platformei DA. În același timp, oamenii legii susțin că deja a fost pornită o anchetă pe acest caz.

„În incinta hotelului Sharm, a fost organizată o ședință la care au participat mai mult de 30 de persoane. Pe acest caz s-a pornit o anchetă”, a declarat Cristin Metricean, subofițer superior.

Ion Rusu, fostul președinte al Platformei DA Glodeni a declarat pentru NordNews.md, că demiterea lui din funcție este o răfuială politică, după ce acțiunile sale au încetat să fie pe placul unor colegi. Prin vot unanim, Tamara Cazacu a devenit noul președinte al Platformei DA Glodeni.

Ion Rusu a adăugat că la adunare au participat zeci de persoane.

„Eu nu știu câte persoane au fost prezente, nu am văzut lista, dar la sigur au fost mai mult de 30”, a spus Ion Rusu. 

L-am sunat și pe secretarul general al Platformei DA, Ion Terguța. Inițial, acesta a negat organizarea ședinței, dar și desemnarea unui nou președinte al Platformei DA Glodeni. Ulterior, însă, Ion Terguța a recunoscut că se află în orașul Glodeni și a participat la o ședință formată din doar patru persoane.

 

 

 

1 Comentariu
  1. Andrei spune

    Bai fratilor , corectati greselile ortografice

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"