NordNews
Avem ce spune

Alegeri România/ George Simion: „Nu trebuie să uităm de dorința românilor basarabeni”

George Simion, copreședintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), declară că partidul pe care îl reprezintă a depus liste complete pentru alegerile parlamentare din România pentru circumscripția 43 “DIASPORA”, scrie timpul.md.

“Am căutat cei mai buni oameni care să îi reprezinte pe românii de dincolo de granițele României, fie ei plecați din țară, fie blocați temporar de istorie dincolo de granițele țării. Stalin și Hitler au trasat o graniță nedreaptă între români și care trebuia să fie eliminată o dată cu cădere imperiului sovietic. Acum avem două state cu populație majoritar românească. Nu trebuie să uităm de dorința românilor basarabeni de unire cu România și că în viitorul apropiat granița nedreaptă trebuie să fie eliminată. Asta își propune să facă AUR.”, a declarat George Simion.

În datele de 5 și 6 decembrie 2020 în România vor avea loc alegeri parlamentare. Românii din Republica Moldova care dețin cetățenia română vor trebuie să aleagă cine îi va reprezenta în parlamentul României.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"