NordNews
Avem ce spune

Alexandr Stoianoglo: “Viața familiei mele este în pericol”

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo a declarat în cadrul emisiunii “Politica” de la TV8 că sănătatea sa și familiei sale este în pericol. Șeful parchetului a venit la emisiunea Nataliei Morari fiind însoțit de un grup de bodyguarzi ai Pazei de Stat.

„Eu nu am cerut protecția pazei de stat, doar că am fost informat de Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova precum că viața mea, dar și viața familiei mele este în pericol. Anume din acest motiv conducerea țării a hotărât ca să-mi acorde pază” a declarat Stoianoglo. 

Șeful Procuraturii Generale (PG) a mai precizat că Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat nu-i va asigura protecție în permanență.

„Nu cred că această protecție îmi va fi asigurată în permanență. Cred că motivul principal este că astăzi avem o situație politică nu atât de simplă, probabil una criminală.” a mai adăugat  procurorul general.

2 Comentarii
  1. […] Șeful parchetului a venit la emisiunea Nataliei Morari fiind însoțit de un grup de bodyguarzi ai Pazei de Stat, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md. […]

  2. […] Șeful parchetului a venit la emisiunea Nataliei Morari fiind însoțit de un grup de bodyguarzi ai Pazei de Stat, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata