NordNews
Avem ce spune

Alexandru Jizdan și Ion Țurcan ar fi împușcat patru persoane acum 22 de ani

Fostul Ministru de Interne Alexandru Jizdan si viceministrul Ion Țurcan ar fi împușcat la începutul anilor 90 patru persoane. Declarația a fost facută de un fost ofițer la Direcția Poliției Criminale a Ministerului de Interne, lupta antiomor și antidrog, Sergiu Stepuleac, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Potrivit lui Stepuleac, mărul discordiei ar fi fost un automobil furat, care urma sa fie vândut de o  rudă a lui Ion Țurcan.

„Oamenii au fost uciși din cauza că Ion Știrbu a primit o mașină marca Mercedes furată din partea lui Iurie Galinski, care urma să fie vândută, iar banii să fie împărțiți între ei”, spune Stepuleac în cadrul emisiunii.

Conform spuselor, doi hoți au reușit să fugă, iar cei patru rămași au fost împușcați.

„Inițial,  erau 6 persoane care urmau să fie împușcate, însă doi bărbați au reușit să fugă, pe când cei patru rămași au fost împușcați în cap și inimă. Când am plecat la morgă, și am comunicat cu expertul, el mi-a zis că au fost împușcați în cap cu pistolul și în inimă din automat”, a mai adăugat Stepuleac.

Fiind anchetat de către Sergiu Stepuleac, Iurie Galinski, care a reușit să fugă, a menționat că Alexandru Jizdan și Ion Țurcan i-au chemat pe toți acasă pentru a săvârși omorul: ” I-au chemat acasă ca să facă friptură, una, alta,  i-au chemat, au deschis ușile garajului și au început a împușca. Au fost împușcați în cap de către Ion Țurcan. Știu 100% că a fost așa. „

Stepuleac susține că are probe precum copia anchetei și a dosarului, care urmează să le prezinte dacă va fi dat în judecată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"