NordNews
Avem ce spune

Alvaro Morata refuză revenirea la Chelsea şi vrea să rămână pe viaţă la Atletico. Ce spune despre plecarea lui Griezmann

Alvaro Morata a anunţat că nu mai vrea să revină la Chelsea. Atacantul este împrumutat până în vară la Atletico Madrid, echipă la care ar dori să continue. Mai mult, Morata ar dori să-şi încheie cariera în tricoul rojiblancos, pentru care a marcat 6 goluri în 15 prezenţe, scrie digisport.ro.
„Am declarat ferm că vreau să stau aici, nici nu vreau să mă gândesc la altceva. Vreau să se rezolve cât mai repede, sunt fericit aici, vreau să-mi petrec restul carierei la Atletico, atât timp cât ei sunt mulţumiţi de mine. Aici este locul ideal pentru mine. Dacă depindea doar de mine, situaţia era lămurită de mult timp. Am făcut tot ce am putut să ajung aici, acum sper ca şi cluburile să se pună de acord,” au fost cuvintele lui Morata.
Atacantul nu se teme deloc de exodul din această vară. După veteranii Godin şi Juanfran, şi vedeta Antoine Griezmann şi-a anunţat plecarea.
„Era mereu o posibilitate ca Griezmann să plece. Toţi am simţit în vestiar că se va întâmpla ceva cu el. Acum, toţi îi respectăm decizia, a fost unul din cei mai buni jucători din istoria clubului, a făcut atâtea pentru această echipă. Şi cu mine s-a purtat impecabil, îi urez succes, doar nu când va juca împotriva noastră. E o pierdere şi plecarea lui Godin, lui Juanfran, două simboluri, doi lideri, mi-aş fi dorit să joc mai mult alături de ei,” a declarat Morata într-un interviu din Marca.

Atletico va renaşte sub comanda lui Diego Simeone

Alvaro Morata este convins că Atletico se va bate anul viitor pentru titlu şi pentru UEFA Champions League. Asta pentru că Diego Simeone va construi o echipă şi mai puternică. Argentinianul a preluat echipa în 2011 când era în coada clasamentului, iar apoi a cucerit titlul în La Liga, Cupa Spaniei, de două ori Europa League şi două Supercupe ale Europei.
„Mi-e greu să-mi imaginez Atletico fără Diego Simeone. Practic, în tot acest timp, a devenit sinonim cu acest club. Au fost mereu superfotbalişti aici, dar de când a preluat echipa, Atletico a devenit o adevărată forţă. Simeone este Atletico!”
„Ştie toată lumea ce calităţi are. Caracterul este foarte important, vrea mereu să dai tot ce ai mai bun. Este o persoană specială, cu care poţi glumi, poţi vorbi şi despre alte lucruri în afară de fotbal. Este mereu de partea jucătorilor, iar din punct de vedere tactic este unul dintre cei mai buni din lume,”, l-a caracterizat atacantul pe El Cholo.
Morata susţine că se înţelege de minune cu Diego Costa şi a dezvăluit cine va fi noul lider al echipei.
„Pe Diego Costa trebuie să-l cunoşti ca să-l înţelegi. Uneori este tratat nedrept. Cine îl cunoaşte ştie ce om şi ce fotbalist este. Sper să îşi revină după probleme şi abia aştept să jucăm împreună în atac. Eu cred că noul căpitan al echipei va fi Koke, este născut pentru asta. Cred că va fi cel mai de succes jucător din istoria lui Atletico. Îl cunosc de când jucam la copii aici. De atunci mi-am dat seama că va fi un lider „, a precizat Morata

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"