NordNews
Avem ce spune

Ambasada României la Chișinău a deschis o nouă linie telefonică, linia este accesibilă 24 h/7 zile pe săptămână

Ambasada României la Chișinău a deschis o nouă linie telefonică, direcționată în call-center, apelabilă la numărul +373 22 260 722. Linia este accesibilă 24 h/7 zile pe săptămână, iar tariful este standard național aplicabil rețelei din care se efectuează apelul. Noua linie telefonică are drept scop sprijinul cetăţenilor români şi străini, care se află pe teritoriul Republicii Moldova şi care au nevoie de informaţii cu privire la serviciile consulare de care pot beneficia, transmite cotidianul.md.

Pe lângă această nouă linie, rămân în continuare operaționale numerele de telefon +373 22 260 737 și +373 22 260 747.

Pentru a evita timpii de așteptare cauzați de gradul foarte mare de încărcare a liniilor telefonice, mai ales în timpul zilei, Ambasada recomandă cetățenilor să ia în calcul apelarea celor trei linii și după orele 18:00, când numărul de apeluri și timpii de așteptare scad semnificativ.

Numerele alocate serviciului de informații consulare sunt afișate și pe site-ul Internet al Ambasadei, la secțiunea Contact.

Ambasada reiterează rugămintea de a nu se mai apela numărul de urgență al misiunii (+373 68 336 363), care este dedicat strict situațiilor deosebite (accidente cu victime, decese, calamități şi alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar). La acest număr nu se oferă informații consulare și nu se efectuează programări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"