NordNews
Avem ce spune

Ambasadorul Ucrainei la Chișinău, în vizită la MInisterul de Externe și Integrării Europene. Nicu Popescu: „Republica Moldova se pronunță pentru discuții cuprinzătoare și incluzive cu privire la consolidarea securității europene”

Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu a continuat seria de discuții privind evoluțiile situației de securitate regională și implicațiile acesteia pentru Republica Moldova în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Marko Șevcenko, se arată într-un comunicat emis de Ministerul de Externe și Integrării Europene.

„Republica Moldova se pronunță pentru discuții cuprinzătoare și incluzive cu privire la consolidarea securității europene, care să ia în considerare respectarea intereselor și îngrijorărilor tuturor statelor vizate.” – a spus vicepremierul Nicu Popescu.

Cu prilejul întrevederii, oficialul a reiterat sprijinul Republicii Moldova pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în cadrul frontierelor sale recunoscute internațional.

De asemenea, a fost convenită intensificarea cooperării pe subiectele prioritare de pe agenda bilaterală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"