NordNews
Avem ce spune

Amurit mama actorului Sylvester Stallone, Jackie Stallone

Mama lui Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani. Jackie Stallone a fost medium și astrologă celebră. Anunțul a fost făcut de către Frank Stallone, fratele lui Sylvester: „A murit în somn, așa cum și-a dorit. Era greu să nu o placi, a fost o persoană excentrică și flamboaiantă”, scrie ea.md.

Jackie Stallone a fost cunoscută atât în calitate de medium cât și de astrolog, aceasta a lansat mai multe cărți despre astologie. De asemenea, acum mai bine de 40 de ani în urmă, menționează news.ro. A fost campioană de fitness şi figură importantă din spatele G.L.O.W., companie de wrestling feminin, celebră în anii 1980.

Jacqueline Frances Labofish s-a născut pe 29 noiembrie 1921, în Washington D.C. În adolescenţă, a fugit de acasă pentru a lucra ca acrobat pentru Ringling Bros. şi circul Barnum & Bailey. A fost apoi stilistă şi dansatoare.

A fost căsătorită de trei ori. În prima căsătorie, cu Frank Stallone Sr., actor de ocazie şi stilist, s-au născut Sylvester, în 1946, şi Frank Jr., în 1950. Mariajul a durat 12 ani. Apoi, ea s-a căsătorit cu Anthony Filiti, în 1959, şi l-a născut pe D’Alto, în 1964. Toni D’Alto a murit în 2012, din cauza unui cancer. Cu Stephen Devine era căsătorită din 1998. Ea a avut şase nepoţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"