NordNews
Avem ce spune

An Nou însângerat în Japonia și Marea Britanie

Opt oameni au fost răniţi la doar 10 minute după miezul nopţii, la Tokyo. Un bărbat a intrat cu maşina pe o stradă închisă pentru petrecrea de Revelion şi a lovit intenţionat pietonii. În Manchester, trei oameni au fost înjunghiaţi, scrie digi24.ro.
Şoferul din capitala Japoniei, un bărbat de 21 de ani, a fugit de la locul faptei, dar a fost prins după 20 de minute. Tânărul le-a spus poliţiştilor că a vrut să comită un atac terorist.
Mai mult, a declarat că voia să-i ucidă pe oamenii pe care i-a lovit cu maşina; asta ca să conteste pedeapsa cu moartea în Japonia.
Bărbatul a fost reţinut de poliţie şi este acuzat de tentativă de omor.
În Manchester, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, trei oameni au fost înjunghiaţi. S-a întâmplat în staţia Victoria, aflată în centrul oraşului, aproape de catedrală. O femeie şi doi bărbaţi, printre care şi un poliţist, au căzut victime ale omului care i-a atacat din senin cu un cuţit.
El a fost reţinut de poliţişti, care spun că pista teroristă NU este exclusă. Întâmplător, un jurnalist BBC a fost martor al momentului. El spune că atacatorul a strigat „Allah” şi că a fost motivat de intervenţiile militare britanice din alte ţări.
Un alt eveniment neplăcut a fost pe aeroportul din Amsterdam. Una dintre sălile de aşteptare a fost evacuată temporar, pentru că un canadian de 51 de ani a susţinea că are la el o bombă. A fost alarmă falsă, au constatat poliţiştii până la urmă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"