NordNews
Avem ce spune

Ana Guțu: "prestația" lui Igor Dodon – PR obraznic pe timp de "ciumă"

Ana Guțu, secretarul de stat al Departamentului pentru relaţia cu Republica Moldova de la București care este și vicepreședinte PUN, consideră că „prestația” lui Igor Dodon este PR obraznic pe timp de „ciumă”. Declarația vine în contextul în care președintele Dodon a mers noaptea trecută la aeroport ca să întâmpine materialele sanitare cumpărate din China, scrie deschide.md

În plină criză pandemică guvernele a circa 180 de țări fac eforturi susținute pentru a depăși penuria de echipamente sanitare. Dar nu i-am văzut nici pe Trump, nici pe Macron, nici pe Merkel, nici pe Iohannis să meargă la aeroport pentru a poza alături de avioane-cargo cu materiale sanitare, plătite din bugetul public și din donații private. PR obraznic pe timp de „ciumă” – aceasta este „prestația” lui Igor Dodon, demnă de disprețul mirenilor în miez de sărbători pascale”, scrie vicepreședintele PUN pe pagina sa de Facebook.


Amintim că aseară Dodon a mers personal la aeroport să întâmpine avionul cargo care a transportat lotul de materiale de protecție, procurat de autorități din China.
La eveniment a fost invitată și o parte din presă, în același timp au participat și diplomați, cum ar fi ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov și Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

1 Comentariu
 1. macar spune

  De atata !!!
  Ca Dodon e Porc,
  stie toata lumea,
  deseori face „PR”
  si aici e culmea !!!
  Asa Porci cum e dodon,
  Numai buni pentru sopon !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"